Böğrüpek Ortaokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Okulumuzun eğitim-öğretim verdiği bölgenin özelliklerini dikkate alarak öğrencilerimizi kendileriyle barışık, kendilerini ve kendilerinde bulunan yapıcı-yaratıcı yönlerini tanıyan, kendisini sürekli geliştiren, sorumluluklarının farkında olan, özgür, üretken bireyler olarak yetiştirmek. Onları sosyal hayata ve iş hayatına hazırlamaktır.

Başarılar: *2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında 8. sınıf öğrencilerimizden Öznur KAYA TEOG sınavında ilçe birincisi olmuş ve 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Türk Telekom Fen Lisesi´ne yerleşmiştir. * 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz Eğitimde İyi Örnekler proje yarışmasında il 2. olmuştur.

Saatler: 07:00-12:30 - 12:40-17:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Santraç, Futbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Atletizm
Bilimsel Etkinlikler: Fen Bilimleri Uygulama Çalışmaları
Proje Çalışmaları: Tubitak Bilim Fuarı, Eğitimde İyi Örnekler, Tubitak Ortaokul Öğrencileri Proje Yarışması, Eğitimde Yenilikçilik Ödülleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twinning

Telefon - 05318273203

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bogrupekortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Böğrüpek Köyü Başkale/VAN

Öğretmen :9
Öğrenci :95
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1156
Öğretim Şekli :(4+4) Sabah ortaokul; Öğleyin ilkokul

Yerleşim Yeri - Albayrak yolu üzeri Böğrüpek Köyü.

Adres - Böğrüpek Köyü Başkale/VAN

Ulaşım Toplu taşımadır: Haftaiçi hergün ilçe merkezi ve il merkezine araba gitmektedir. Haftasonu cumartesi günü il ve ilçe merkezine toplu taşıma vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 168 km; ilçe merkezine 64 km. uzaklıktadır.